Zorgverzekeraar

Vanaf 1 januari 2015 is wijkverpleging (persoonlijke verzorging en verpleging thuis) onderdeel van de basisverzekering en hebt u recht op vergoeding van onze zorg. Voorwaarde is wel dat er een indicatie is gesteld door een speciaal hiertoe opgeleide HBO-verpleegkundige. Onze verpleegkundigen zijn hiervoor opgeleid en kunnen een indicatie stellen.

Als u een indicatie heeft voor verpleging dan komt u in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekering. Ook de wondzorgmiddelen komen voor vergoeding in aanmerking. De verpleegkundigen kijken voor u na welke vergoeding u krijgt. Afhankelijk van uw mogelijkheden en zorgbehoefte kunnen wij aanvullende thuiszorg voor u aanvragen.
Wondzorg Arnhem e.o. heeft contracten bij verschilende zorgverzekeraars. U hoeft de kosten die onze zorgveleners maken niet zelf te betalen deze vallen onder uw basisverzekering. Onze mensen op kantoor zijn goed op de hoogte van alle pakketten van zorgverzekeraars en helpen u graag bij het uitzoeken van alle mogelijkheden. Samen met u kijken we altijd wat het beste voor u is. U betaalt voor de verpleegkundige zorg nooit meer dan u vergoed krijgt van uw verzekeraar.
 

Wondzorgproducten

Voor het gebruik van wondzorgproducten houden we zoveel mogelijk rekening met de vergoeding door zorgverzekeraars. Omdat de vergoeding per zorgverzekeraar kan verschillen, bespreken we de inzet van deze producten met u.

Gemiddeld cijfer:

8.6

Aanbevolen door:

99%

Aantal waarderingen:

481