Kwaliteitszorg

Kwaliteitszorg
Kwaliteit van zorg is van eminent belang. Om het bestaande niveau te houden of te verbeteren is hoogwaardige zorg in combinatie met efficiëntie en kostenbeheersing vereist. Drie elementen zijn in onze visie onmisbaar.

Snel, professioneel, betrouwbaar en vertrouwd.

Wondzorg Arnhem e.o. is ISO 9001-2015 gecertificeerd sinds 30 juli 2015.
Snel
Bij ons heeft u bijna geen wachttijden. Dit werkt in het voordeel van de cliënt met o.a. complexe wonden. Complexe en gecompliceerde wonden hebben grote invloed op de kwaliteit van leven en een langdurige behandeling is een kostbare zaak. Een snelle analyse/diagnose bespoedigt een effectief herstel en vermindert de kans op het ontwikkelen van chronische klachten voor de cliënt.

Professioneel
Onze verpleegkundigen zijn goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring op het terrein van o.a. wondverpleging. Zij werken nauw samen met andere professionals en werken volgens protocollen en standaarden die evidence-based zijn. Zij maken gebruik van de beste en nieuwste technieken en verwerken hun gegevens in een elektronisch cliëntendossier. Alle betrokken professionals kunnen hun bevindingen noteren en hebben zicht op het volledige behandel- en verpleegplan. Dat maakt nauw samenwerken met alle betrokkenen mogelijk en makkelijk; de huisarts, specialist ouderengeneeskunde, chirurg, dermatoloog, oncoloog en internist, teams verpleging en verzorging en andere (para)medici.

Wondverpleging is een vorm van specialistische verpleging en kan uitsluitend uitgevoerd worden door hoogopgeleide verpleegkundigen die na hun HBO-opleiding een vervolgopleiding hebben gevolgd tot wondverpleegkundige, wondconsulent of  verpleegkundig specialist. Tevens kunnen we als organisatie de regiefunctie complexe wondzorg uitvoeren en voldoen we aan de gestelde eisen van de verschillende zorgverzekeraars.

Betrouwbaar en vertrouwd
De zorg wordt thuis geboden door een klein team zorgverleners dat is onze aanpak. U weet wie er komt en op welke dagen de zorgverlener komt. Ook kunt u de zorgverlener buiten kantoortijden bereiken voor dringende vragen (24/7). Onze zorgverleners werken samen in kleine vaste teams.

Gemiddeld cijfer:

8.6

Aanbevolen door:

99%

Aantal waarderingen:

481